Botiga online

No importa el volum del teu negoci. Webnode és la solució perfecta. Nosaltres ens encarreguem dels aspectes tècnics, deixant-te via lliure en vendes i gestió de la teva botiga online, de manera ràpida, fàcil i efectiva.

Llesta en només 5 minuts

Comença a vendre a través d'Internet en pocs minuts. No has de instal·lar res. Només registra't i comença a vendre immediatament.

Plantilles modernes

Tria entre l'àmplia varietat de plantilles de disseny professional preparades per al teu tipus de negoci. Hi ha per a tots els gustos!

Multifuncions a un clic

Coneixem el que es necessita per crear una pàgina web d'èxit i t'hem preparat tot tipus d'eines útils i molt més...

Utilitza el teu propi domini

Pots tenir la teva web sota el teu propi domini (p.ex. www.elmeudomini.com), o registrar un nom de domini nou a través de Webnode.

SEO Màrqueting

Webnode inclou optimització per a motors de recerca. Genera automàticament adreces URL intel·ligents i mapes del teu lloc web.

Estadístiques del teu negoci

Tingues una perspectiva del teu negoci més completa: anàlisi del comportament dels clients, vendes, productes més venuts, clients més actius, etc.

Atreu a nous clients

Aprofita al màxim les nostres eines per al teu negoci, com blogs, fòrums, campanyes de màrqueting per correu electrònic, etc.

Seguretat per sobre de tot

Tota la informació personal i de compres és tratada amb màxima seguretat per garantir l'ús de targetes a través de PayPal.

Vols una botiga online? Fes-la ara!

Comença a guanyar diners venent a través d'Internet! La teva nova botiga online estarà a punt en pocs minuts. Nosaltres ens encarreguem dels aspectes tècnics, deixant-te lliure perquè desenvolupis els aspectes comercials.
No recordes la contrasenya?