Característiques principals

Webnode és una eina per crear pàgines web de manera fàcil i ràpida. Fins i tot pots utilitzar el teu propi nom de domini.

Totalment de franc!

Les millors coses de la vida solen ser gratuïtes. Els nostres serveis també ho són. Tant el gestor de contingut, com les plantilles i l'allotjament són gratuïts.

Sense publicitat

A qui no li agrada una web lliure del bombardeig de la publicitat? Gaudeix d'una pàgina web sense anuncis no desitjats.

Llesta en 5 minuts

Realment pots tenir la teva web llesta en només 5 minuts. Inclou disseny gràfic modern i contingut professional preparat pels nostres especialistes.

Plantilles modernes

Tria entre l'àmplia varietat de plantilles de disseny professional preparades per al teu tipus de negoci. Hi ha per a tots els gustos!

Utilitza el teu propi domini

Pots tenir la teva web sota el teu propi domini (p.ex. www.elmeudomini.com), o registrar un nom de domini nou a través de Webnode.

SEO Màrqueting

Webnode inclou optimització per a motors de recerca. Genera automàticament adreces URL intel·ligents i mapes del teu lloc web.

Ràpid i fàcil

Utilitzar Webnode és ràpid i senzill. Sense necessitat de coneixements tècnics ni instal · lacions. Només registra't i comença a construir la teva web.

Crea la teva pròpia web

Web personal

Una solució ideal per a pàgines personals, blogs o fotogaleries. Sense publicitat o molestes finestres emergents. Ràpid, simple i gratuït.

Més informació...

Website empresarial

Crea una web per al teu negoci en 5 passos. Plantilles atractives per més de 100 categories de negocis.

Més informació...

Botiga Online

Comença a vendre i guanyar diners a Internet. Atrau nous clients de seguida. Pots tenir la teva botiga online en pocs temps.

Més informació...
No recordes la contrasenya?