Web personal

Comparteix la teva experiència, passatemps i moments de felicitat amb amics i familiars. Mostra orgullós les fotos de les teves vacances, els teus millors vídeos, els resultats esportius del teu club, o simplement envia una invitació en ocasió del teu aniversari, casament o qualsevol altre esdeveniment. Crea un fòrum personal i/o familiar on puguis interactuar, explicar històries i mantenir-te en contacte amb els teus éssers estimats.

Enquestes, fòrums i catàlegs

Una web moderna hauria de contenir enquestes, fòrums de discussió i recerques per text. Webnode t'ofereix totes aquestes funcions i més.

Totalment de franc!

Les millors coses de la vida solen ser gratuïtes. Els nostres serveis també ho són. Tant el gestor de contingut, com les plantilles i l'allotjament són gratuïts.

Sense publicitat

A qui no li agrada una web lliure del bombardeig de la publicitat? Gaudeix d'una pàgina web sense anuncis no desitjats.

Utilitza el teu propi domini

Pots tenir la teva web sota el teu propi domini (p.ex. www.elmeudomini.com), o registrar un nom de domini nou a través de Webnode.

Plantilles modernes

Tria entre l'àmplia varietat de plantilles de disseny professional preparades per al teu tipus de negoci. Hi ha per a tots els gustos!

Ràpid i fàcil

Utilitzar Webnode és ràpid i senzill. Sense necessitat de coneixements tècnics ni instal · lacions. Només registra't i comença a construir la teva web.

Vols una web gratuïta? Comença aquí!

Pots crear una web moderna i original. És ràpid i fàcil de fer. Comparteix experiències, passatemps i moments de felicitat amb amics i familiars. Crea la teva pròpia pàgina web de franc!
No recordes la contrasenya?