Website empresarial

Webnode és la solució ideal per crear la web del teu negoci. Inclou una gran varietat de plantilles professionals per més de 100 categories de negocis. El temps és or! Per això, hem preparat tota l'estructura i contingut necessari per llançar el teu negoci en línia. Fàcil i efectiu!

Llesta en 5 minuts

Realment pots tenir la teva web llesta en només 5 minuts. Inclou disseny gràfic modern i contingut professional preparat pels nostres especialistes.

Plantilles modernes

Tria entre l'àmplia varietat de plantilles de disseny professional preparades per al teu tipus de negoci. Hi ha per a tots els gustos!

Contingut professional

Per tal d'estalviar temps i diners, hem creat un contingut professional adaptat a la categoria del teu negoci.

SEO Màrqueting

Webnode inclou optimització per a motors de recerca. Genera automàticament adreces URL intel·ligents i mapes del teu lloc web.

Utilitza el teu propi domini

Pots tenir la teva web sota el teu propi domini (p.ex. www.elmeudomini.com), o registrar un nom de domini nou a través de Webnode.

Ràpid i fàcil

Utilitzar Webnode és ràpid i senzill. Sense necessitat de coneixements tècnics ni instal · lacions. Només registra't i comença a construir la teva web.

Vols tenir la teva pròpia web empresarial?

Pots tenir la teva web llesta en 5 minuts! Tria entre l'àmplia varietat de plantilles atractives i professionals preparades per més de 100 tipus de negocis. Hi ha per a tots els gustos!
No recordes la contrasenya?