Optimitzada per a dispositius mòbils

Amb Webnode, la teva pàgina web es crea amb la seva pròpia versió mòbil automàticament. Les atractives plantilles mòbils garanteixen que la teva web aparegui perfectament des de qualsevol dispositiu mòbil.

Què és la versió mòbil?

Una vegada es crea la teva pàgina web, ja és possible accedir-hi des de qualsevol dispositiu mòbil. Tria entre una gran varietat de plantilles mòbils que adaptin la teva web a mòbils, smartphones i tablets. Aquestes plantilles permeten que la teva web sigui còmodament visualitzada en qualsevol dispositiu mòbil. La versió mòbil permet als visitants navegar fàcilment per la teva web des del seu mòbil i fins i tot els animarà a tornar.

Atreu als usuaris mòbils a la teva pàgina web

Cada vegada més i més usuaris d'internet prefereixen visitar les pàgines web des dels seus smartphones i tablets, en lloc d'utilitzar els seus ordinadors de sobretaula o ordinadors portàtils. Els smartphones estan començant a imposar-se al mercat global. El 2013, les vendes de smartphones van superar el 50% de les vendes totals de telèfons mòbils. Una web dissenyada per a mòbils proporciona als visitants una experiència de navegació òptima. És per això que la teva pàgina web compta amb la seva versió mòbil des del moment que és llançada. Crea la teva web amb Webnode i sorprèn als teus visitants sempre visitar la teva web.

Crea la teva web de franc!

  • 100% gratuït
  • En només 5 minuts
  • Sense coneixements tècnics
  • Sense publicitat
  • Sense instal·lació
  • Amb domini propi
Crea una web de franc
No recordes la contrasenya?